Beschrijving

Bent u op zoek naar een heerlijke ruime 5 kamer woning met een nieuwe badkamer, nieuwe keuken en 10 zonnepanelen? 
Dan is Lange Dreef 155, te Rijswijk de woning speciaal voor u! 

Ligging
De woning ligt in een kindvriendelijke wijk de Strijp. Een ideale gezinswoning zeer centraal nabij scholen, winkelcentra (In de Bogaard), kinderdagverblijven, zwembaden, sportfaciliteiten, het openbaar vervoer (bus 22) en de uitvalswegen (A4/A12/A13).

De woning is voorzien van 4 slaapkamers. een ruime woonkamer met een open keuken (geplaatst in 2020). Een supermoderne badkamer (eveneens geplaatst in 2020), een apart wasruimte en een ruime tuin met schuur. 

Begane grond
Een romantische afdak aan de voorkant. Via de voortuin komt u in de woning. In de hal treft u de meterkast, toilet, trap en ingang tot de woonkamer. De woonkamer is maar lieft 12 meter lang en is voorzien van vloerverwarming. Heeft een open keuken voorzien van alle gemakken, inbouw koelkast/vriezer, 5 gaspitten en een inbouw vaatwasser, woonkamer heeft een ronde uiteinde met schitterende ronde raampartijen.  Aan de achterkant treft u een ruime tuin, met een goed onderhoudende schuur. 

Eerste etage 
Op de eerste etage treft u 3 slaapkamers aan. De slaapkamers zijn 15m2, 10m2 en 8 m2 ruim. De grote slaapkamer heeft ook een balkon van ruim 6 m2.  Alle kamers zijn in goede staat en voorzien van dubbel glas, hardhout kozijnen. Op de eerste etage treft u eveneens een schitterende badkamer, geplaatst in 2020. voorzien van een douche, wasbak en toilet. 

Tweede etage
Op de bovenste verdieping treft u een wasruimte aan, met aansluiting voor wasmachine. In de wasruimte is een nieuwe Remeha ketel van 2019 geplaatst. Eveneens toegang vanuit hier naar het dakterras van maar liefst 11 m2 ruim. de 4de slaapkamer is op de 2de etage en is 15 m2 ruim. 

Woning heeft recent 10 zonnepanelen op het dak. Deze blijven achter en zijn inbegrepen in de prijs. 

Bijzonderheden: 
- C.V. ketel van 2019
- Bakamer en keuken volledig nieuw geplaatst in 2020
- 10 Zonnepanelen geplaatst in 2020
- 134 m2 woonoppervlakte
- Bouwjaar 2003
- Vloerverwarming begane grond
- Oplevering in overleg

Een topwoning op een leuke locatie!

Kenmerken